schermafbeelding 2020 01 02 om 18.14.22

Over Sensationeelwonen


Sensationeelwonen is een webshop voor living- en lifestyle accessoires, interieur advies en meer. Het aanbod kan per dag veranderen. 

Sensationeelwonen is gevestigd in Wassenaar. Grote bestellingen kunnen hier, na overleg, ook afgehaald worden. Neem hiervoor contact op via info@sensationeelwonen.nl.

 
Het gezicht achter Sensationeelwonen....


 
Ik ben Martine, 27 jaar, afgestudeerd interieur adviseur. Sensationeelwonen is mijn eigen webshop die ik ben gestart tijdens mijn opleiding. Ik doe zelf alle inkopen en doe mijn uiterste best om de website up to date te houden. Daarnaast geef ik interieur adviezen. Zowel digitaal als aan huis. Het interieur is belangrijk, het moet bij u passen want het is waardevol om prettig te wonen. Dus wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijk bovenaan de pagina onder het kopje interieuradvies of klik hier


Ook ben ik continue bezig met het perfectioneren van de dienstverlening. Daarom ben ik zeer geinteresserd in uw mening. Laat gerust een bericht achter in het gastenboek!


 

BTW-nummer NL212195712B01
KvK-nummer 59290765

 
 
Winkelwagen Algemene voorwaarden  Sensationeel wonen staat altijd
Gastenboek Betalen open voor suggesties en ideeën
Nieuwsbrief Verzendkosten VOLG SENSATIONEELWONEN OP  mail naar info@sensationeelwonen.nl
Contact Meest gestelde vragen  SOCIAL MEDIA
 
KVK 59290765  BTW-nummer NL212195712B01 2012-2021  


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN