schermafbeelding 2020 01 02 om 18.14.22

Algemene voorwaarden

1. Bestellen:

1.1 De bestellingen bij Sensationeel wonen kunnen alleen geplaatst worden via de webshop.

1.2 Sensationeel wonen hanteert voor iDeal bestellingen een minimum order bedrag van €2,00. Andere betaalmogelijkheden hebben geen minimum order bedrag.

1.3 De verzending wordt afgehandeld door DHL. De verzendkosten naar u toe worden bij bestellingen vanaf €25,- betaald door Sensationeelwonen. Verzendkosten voor eventuele retourzending zijn voor eigen rekening. Het retourneren van vloerkleden gelden andere regels. Kijk hiervoor bij artikel 5.3.

1.4 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Sensationeel wonen uw bestelling in behandeling heeft genomen.

1.5 Voor het annuleren van uw bestelling kunnen kosten in rekening worden gebracht.


2. Prijzen:

2.1 Alle prijzen zijn inclusief verpakkingskosten en 21% BTW.  De prijzen zijn inclusief verzendkosten.


3. Levering:

3.1 Sensationeel wonen bepaalt de wijze van vervoer en de vervoerder.
Indien u bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afleveradres aangeboden tenzij u gekozen heeft voor afhalen bij DHL servicepoint.

3.2 De bestelling wordt na ontvangst van uw betaling binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld bij een artikel.
Indien de levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zal Sensationeel wonen in overleg met u proberen tot een oplossing te komen.

3.3 Verzending is ten alle tijden voor risico van de koper. Sensationeel wonen is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan tijdens het vervoer van uw bestelling.

4. Betaling:

4.1 U dient het totaalbedrag van uw bestelling vooraf te betalen via iDeal of bankoverschrijving.

5. Retourrecht:

5.1 U heeft het recht om de door Sensationeel wonen geleverde artikelen, binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren in originele staat en in de originele verpakking, onder vermelding van de reden van retourzending.

5.2 Indien de artikelen ongebruikt zijn, tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Sensationeel wonen u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzendkosten, zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen) terug.

5.3 Voor het retourneren van vloerkleden dient u zelf het retourproces te regelen. De kosten van het retourneren en het risico van het retourneren zijn voor u zelf. U dient een verzender te kiezen die een track & trace nummer kan tonen. Deze dient u door te geven zodra het pakket verzonden is via info@sensationeelwonen.nl.

6. Persoonsgegevens:

6.1 Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Sensationeel wonen opgeslagen om de bestellingen te verwerken. Uw persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

6.2 Sensationeel wonen maakt gebruik van SSL beveiliging. De SSL beveiliging beveiligt de gegevens van de klant tijdens het gebruik van de webshop. 

 

 
 
Winkelwagen Algemene voorwaarden  Sensationeel wonen staat altijd
Gastenboek Betalen open voor suggesties en ideeën
Nieuwsbrief Verzendkosten VOLG SENSATIONEELWONEN OP  mail naar info@sensationeelwonen.nl
Contact Meest gestelde vragen  SOCIAL MEDIA
 
KVK 59290765  BTW-nummer NL212195712B01 2012-2021  


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN